Streamen............

Zelfbouw projecten van forumleden

Re: Streamen............

Berichtdoor Aad » wo aug 13, 2014 11:59 am

Dan straks ook maar voor een mooi kastje kijken :mrgreen:
Ik zal vanavond Ebay eens afstruinen
Avatar gebruiker
Aad
 
Berichten: 784
Geregistreerd: ma sep 09, 2013 7:47 pm
Woonplaats: Hoogvliet

Re: Streamen............

Berichtdoor Aad » vr aug 29, 2014 7:46 pm

Sodedinges, ik heb net wat in 24/96 op dat kleine spul gedraaid. Denk dat de Squeezebox wel met pensioen kan.
Dat wordt -waar mogelijk- mijn bibliotheek updaten. :mrgreen:
Avatar gebruiker
Aad
 
Berichten: 784
Geregistreerd: ma sep 09, 2013 7:47 pm
Woonplaats: Hoogvliet

Re: Streamen............

Berichtdoor hannesie » vr aug 29, 2014 9:17 pm

Dus niet te veel gezegd. :lol:

Ik heb een aardig aantal goede nummers er op afgedraaid, en was helemaal verbaast over de prijs kwaliteitsverhouding.
Ruimte/ diepte / detaillering en dan inclusief het uitgangstrapje. :shock:
Avatar gebruiker
hannesie
 
Berichten: 366
Geregistreerd: za apr 30, 2011 10:51 am
Woonplaats: Dordrecht

Re: Streamen............

Berichtdoor Aad » za aug 30, 2014 8:34 am

Moet alleen wat mooi materiaal gaan zoeken. Wat ik aan Flac heb is bijna allemaal 16/41 dus dat schiet niet op.
Avatar gebruiker
Aad
 
Berichten: 784
Geregistreerd: ma sep 09, 2013 7:47 pm
Woonplaats: Hoogvliet

Re: Streamen............

Berichtdoor Leeuwarden » za aug 30, 2014 9:02 am

Ik zoek wel even wat voor je later vandaag...
Avatar gebruiker
Leeuwarden
AudioForum Moderator
 
Berichten: 3212
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 7:59 pm

Re: Streamen............

Berichtdoor Aad » za aug 30, 2014 9:48 am

Leeuwarden schreef:Ik zoek wel even wat voor je later vandaag...


Geweldig!!
Avatar gebruiker
Aad
 
Berichten: 784
Geregistreerd: ma sep 09, 2013 7:47 pm
Woonplaats: Hoogvliet

Re: Streamen............

Berichtdoor Aad » za aug 30, 2014 10:23 am

Vraagje voor de techneuten.
Ik heb hier dat printje voor me liggen (http://www.diyinhk.com/shop/audio-kits/ ... -1ax4.html).

Hij geeft 3,3 of 5 volt af en bij de input staat ~6/~8 volt. Ik heb 5 volt nodig. Moet ik er dan 8 instoppen, of doet hij het met 6 ook? Stookt hij bij 8 volt alleen maar meer warmte?

En nu ik toch bezig ben.
Hij heeft twee railtjes, dus ik kan er 1 voor de RaspBerry gebruiken en 1 voor een MiniDSP.
Werkt dat als ik een 2x 6volt er op zet of is het beter om twee kleinere 6 volt trafo's te nemen. (Of kan ik in deze opstelling geen trafo met twee secondaire aansluitingen gebruiken?)
Bijlagen
image.jpg
image.jpg
Avatar gebruiker
Aad
 
Berichten: 784
Geregistreerd: ma sep 09, 2013 7:47 pm
Woonplaats: Hoogvliet

Re: Streamen............

Berichtdoor Leeuwarden » za aug 30, 2014 3:21 pm

Een trafo met 2x xV werkt prima, ik neem aan dat het zo zelfs bedacht is. Je andere vraag over voltage laat ik even aan de specialisten over. Ik had zelf alleen maar 9V voor handen dis dat gaat er bij mij in. Ik heb mijn vinger er niet opgelegd om te voelen hoe heet dat ding wordt...
Avatar gebruiker
Leeuwarden
AudioForum Moderator
 
Berichten: 3212
Geregistreerd: wo apr 27, 2011 7:59 pm

Vorige

Keer terug naar Bronnen, randapparatuur

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron